Кошик
634 відгуків
+380 (67) 189-65-46
м. Київ, вул. Новомостицька, Київ, Україна
Кошик
Термолаб

Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймером

впередназад
Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймером, фото 3
Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймером, фото 4
Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймером, фото 5
Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймером, фото 6
Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймером, фото 7
Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймером, фото 8
Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймером, фото 9
Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймером, фото 10
  • В наявності
  • Код: 4709

916 ₴

Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймером
Термометр для м'яса Thermopro TP-04 (0..+250 °C) з магнітом і таймеромВ наявності
916 ₴
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Одиниця виміру°С/°F
Максимальний діапазон вимірювань250
Похибка, +/-1
Принцип діїЕлектронний
Температурний дозвіл1
ТипТермометр
Тип візуалізаціїТекстово-цифровий
Загальні
Матеріал упаковкиКартон
ЖивленняБатарейки одноразові
УпаковкаКоробка

Цифровий термометр ThermoPro TP-04 це професійний прилад призначений для приготування м'ясних страв різного ступеня прожарки. Завдяки термометру для м'яса TP-04 Ви без особливих зусиль зможете приготувати м'ясо і рибу як в хорошому ресторані. Оскільки саме від температурного режиму багато в чому залежить, наскільки добре буде приготовлено страву, особливо це має значення для м'ясних страв, крім того, тільки при певній температурі знищуються шкідливі бактерії. Також термометр можна використовувати для духовок

Переваги та особливості термометра для м'яса ThermoPro TP-04:

  1. Великий діапазон вимірюваних температур: від 0ºС до +250ºС
  2. Режими виміру: яловича вирізка, яловичина, телятина, свинина, домашня птиця і риба
  3. Режими налаштування ступінь підсмажування: виставляється температура в ручну
  4. Таймер
  5. Щуп з харчової нержавіючої сталі і армований провід, здатний витримати значні температурні перепади. Стійкий до рідин (можна вимірювати температуру у воді)
  6. Пило-і вологозахищений корпус
  7. Звукова індикація
  8. Режим таймера
  9. Вибір одиниць виміру: ºЗ/ºF
  10. Простий, інтуїтивний інтерфейс
  11. Два магніти для кріплення на металевих поверхнях

Технічні характеристики:

  1. Температурний діапазон: 0-250 °C
  2. Найменша ціна поділки: 1°C
  3. Похибка: ±1°C
  4. Вимірювальний зонд: Ø5*160 мм
  5. Матеріал: ABS + нержавіюча сталь 304
  6. Живлення: 1 батарейка ААА
  7. Габаритні розміри: 86 х 98 х 25 мм

Комплектація: цифровий термометр Thermopro TP-04, щуп TPW-01, елемент живлення, інструкція з експлуатації англійською.

Гарантія: 6 місяців. Не поширюється на прилади мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище - Комплектація).

Інформація для замовлення
  • Ціна: 916 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner