Кошик
698 відгуків

Графік роботи компанії пн-пт з 9:00 до 18:00. Ваше замовлення буде оброблене в найближчий робочий день.

+380 (67) 189-65-46
м. Київ, вул. Новомостицька, Київ, Україна
Кошик
Термолаб

Рефрактометр (0…32 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 103/113

Рефрактометр (0…32 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 103/113, фото 3
Рефрактометр (0…32 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 103/113, фото 4
Рефрактометр (0…32 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 103/113, фото 5
  • Немає в наявності
  • Код: 158

1 010 ₴

Рефрактометр (0…32 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 103/113
Рефрактометр (0…32 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 103/113Немає в наявності
1 010 ₴
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Характеристики
Основні
ВиробникWalcom
Країна виробникКитай
Користувацькі характеристики
Діапазон (Brix)0 ~ 32%
Країна виробництваТайвань
Країна реєстрації брендуТайвань
Форм-факторРучний (кишеньковий)

Призначений для роботи з рідинами, що містять цукри (фруктові соки, безалкогольні напої, мед, вино), для контролю концентрації цукру в продуктах і напоях.
Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «зрілість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.
Рефрактометр також можна використовувати для того, щоб управляти концентрацією різних індустріальних рідин (концентрації в потоці, обполіскуючі суміші, тощо).

  • Діапазон: від 0 до 32 % Brix
  • Мінімальна шкала: 0,2 %
  • Точність: ±0,2 %
  • Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 010 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner