Кошик
714 відгуків

Компанія у відпустці з 5.06 по 20.06. В цей час замовлення можуть відправлятися із затримками. В разі виникнення питань просимо звертатися на пошту samborskyi_r@ukr.net та у вайбер чи телеграм на номер 067 1896546

+380 (67) 189-65-46
м. Київ, вул. Новомостицька, Київ, Україна
Кошик
Термолаб

Рефрактометр (0…18 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112

Рефрактометр (0…18 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112, фото 3
Рефрактометр (0…18 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112, фото 4
  • Немає в наявності
  • Код: 157

1 010 ₴

Рефрактометр (0…18 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112
Рефрактометр (0…18 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112Немає в наявності
1 010 ₴
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Характеристики
Основні
ВиробникWalcom
Країна виробникКитай
Користувацькі характеристики
Діапазон (Brix)0 ~ 18%
Країна виробництваТайвань
Країна реєстрації брендуТайвань
Форм-факторРучний (кишеньковий)

Рефрактометр для визначення низьких концентрацій
Модель призначена для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.

  • Діапазон: 0 до 18 % Brix
  • Mінімальна шкала: 0,1 %
  • Точність: ±0,2 %
  • Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 010 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner