Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Загальні | |
Довжина | 350 мм |
Користувацькі характеристики | |
Маса | 200 г |
Одиниці вимірювання | Фаренгейт °F, Цельсій °C |
Кнопка перемикання шкали вимірювання | Є |
Максимальна температура вимірювання (°C) | 150 град. |
Матеріал | Пластмаса |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Мінімальна температура виміру (°C) | -50 град. |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Стан | Нове |
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
Точність вимірювання +/- | 1 град. |
Ціна поділки | 1 |
Кухонний термометр. Для чого він потрібен.
Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) існують ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Справа в тому, що різні вироби з м'яса повинні готуватися при строго певній температурі.
Причому першорядне значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, при приготуванні ростбіфа або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса повинен мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того кожне м'ясо будь то телятина, свинина або баранина має свою температуру готовності.
При запіканні м'яса в духовці головне, щоб всередині, шматок м'яса був добре пропеченим. Всередині шматка м'яса або дичини можуть перебувати бактерії, які можуть заподіяти шкоду здоров'ю. При певній температурі вони гинуть. Термометр для духовки показує температуру всередині камери, тоді як термометр для м'яса забезпечений щупом, який дозволить заміряти температуру саме всередині шматка м'яса або дичини.
При приготуванні м'ясної страви будемо орієнтуватися на внутрішню температуру.
Яловичина, просмажена не до кінця, але цілком їстівна і соковита 60 – 62° C.
Добре просмажена яловичина 76° C.
Баранина 80 – 84° C.
Свинина 82 – 85° C.
Птах 93 – 96° C.
При запіканні м'яса так само важливо не перетримати його в духовій шафі, інакше м'ясо вийде пересушеним і несмачним.
Головною особливістю моделі термометра для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast є найбільша серед інших аналогічних, термометрів швидкість вимірювання температури (8-10 секунд)!!!
Технічні характеристики:
Температурний діапазон: -50-150 °C
Вимірювальний зонд: Ø5*120 мм
Розмір: 35.5*4.5*2.5 см
Автоматичне відключення живлення.
Розмір: 35.5*4.5*2.5 см
Матеріал: термостійкий ABS + нержавіюча сталь 304
Харчування: 2 ААА
Довжина виделки 35 см
Комплектація:
Цифровий термометр-вилка S-222 Ultrafast
Коробка
Інструкція англійською мовою.
Гарантійний талон
Термометр дійсно зручний. Завдяки довгій вилці можна визначити температуру досить віддалених від дверцят духовки шматків м'яса, не піддаючи при цьому сам прилад сильного нагріву.
Користуватися будь-якими термометрами досить просто. Потрібно ввести щуп термометра в найтовстіше місце шматка м'яса та визначити температуру. Найголовніше якщо м'ясо з кісточкою, щуп не має з нею стикатися інакше показання термометра будуть невірними.
Гарантія: 3 місяці. Не поширюється на прилади мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище - Комплектація), без гарантійного талону.
Інформація для замовлення
- Ціна: 840 ₴