Кошик
634 відгуків
+380 (67) 189-65-46
м. Київ, вул. Новомостицька, Київ, Україна
Кошик
Термолаб

Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) з 6 режимами

впередназад
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) з 6 режимами, фото 3
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) з 6 режимами, фото 4
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) з 6 режимами, фото 5
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) з 6 режимами, фото 6
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) з 6 режимами, фото 7
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) з 6 режимами, фото 8
  • Немає в наявності
  • Код: 2431

840 ₴

Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) з 6 режимами
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) з 6 режимамиНемає в наявності
840 ₴
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Загальні
Довжина350 мм
Користувацькі характеристики
Маса200 г
Одиниці вимірюванняФаренгейт °F, Цельсій °C
Кнопка перемикання шкали вимірюванняЄ
Максимальна температура вимірювання (°C)150 град.
МатеріалПластмаса
Матеріал щупаНержавіюча сталь
Мінімальна температура виміру (°C)-50 град.
Призначення термометраДля вимірювання температури їжі
СтанНове
Тип термометраЕлектронний (цифровий) зі щупом
Точність вимірювання +/-1 град.
Ціна поділки1
Кухонний термометр. Для чого він потрібен. Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) існують ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Справа в тому, що різні вироби з м'яса повинні готуватися при строго певній температурі. Причому першорядне значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, при приготуванні ростбіфа або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса повинен мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того кожне м'ясо будь то телятина, свинина або баранина має свою температуру готовності. При запіканні м'яса в духовці головне, щоб всередині, шматок м'яса був добре пропеченим. Всередині шматка м'яса або дичини можуть перебувати бактерії, які можуть заподіяти шкоду здоров'ю. При певній температурі вони гинуть. Термометр для духовки показує температуру всередині камери, тоді як термометр для м'яса забезпечений щупом, який дозволить заміряти температуру саме всередині шматка м'яса або дичини. При приготуванні м'ясної страви будемо орієнтуватися на внутрішню температуру. Яловичина, просмажена не до кінця, але цілком їстівна і соковита 60 – 62° C. Добре просмажена яловичина 76° C. Баранина 80 – 84° C. Свинина 82 – 85° C. Птах 93 – 96° C. При запіканні м'яса так само важливо не перетримати його в духовій шафі, інакше м'ясо вийде пересушеним і несмачним. Головною особливістю моделі термометра для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast є найбільша серед інших аналогічних, термометрів швидкість вимірювання температури (8-10 секунд)!!! Технічні характеристики: Температурний діапазон: -50-150 °C Вимірювальний зонд: Ø5*120 мм Розмір: 35.5*4.5*2.5 см Автоматичне відключення живлення. Розмір: 35.5*4.5*2.5 см Матеріал: термостійкий ABS + нержавіюча сталь 304 Харчування: 2 ААА Довжина виделки 35 см Комплектація: Цифровий термометр-вилка S-222 Ultrafast Коробка Інструкція англійською мовою. Гарантійний талон Термометр дійсно зручний. Завдяки довгій вилці можна визначити температуру досить віддалених від дверцят духовки шматків м'яса, не піддаючи при цьому сам прилад сильного нагріву. Користуватися будь-якими термометрами досить просто. Потрібно ввести щуп термометра в найтовстіше місце шматка м'яса та визначити температуру. Найголовніше якщо м'ясо з кісточкою, щуп не має з нею стикатися інакше показання термометра будуть невірними. Гарантія: 3 місяці. Не поширюється на прилади мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище - Комплектація), без гарантійного талону.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 840 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner