Кошик
655 відгуків
+380 (67) 189-65-46
м. Київ, вул. Новомостицька, Київ, Україна
Кошик
Термолаб

Термометр для м'яса ThermoPro TP-10 (від -9 до +250°C) з виносним датчиком з нержавіючої сталі і таймером

впередназад
Термометр для м'яса ThermoPro TP-10 (від -9 до +250°C) з виносним датчиком з нержавіючої сталі і таймером, фото 3
Термометр для м'яса ThermoPro TP-10 (від -9 до +250°C) з виносним датчиком з нержавіючої сталі і таймером, фото 4
Термометр для м'яса ThermoPro TP-10 (від -9 до +250°C) з виносним датчиком з нержавіючої сталі і таймером, фото 5
Термометр для м'яса ThermoPro TP-10 (від -9 до +250°C) з виносним датчиком з нержавіючої сталі і таймером, фото 6
Термометр для м'яса ThermoPro TP-10 (від -9 до +250°C) з виносним датчиком з нержавіючої сталі і таймером, фото 7
  • Немає в наявності
  • Код: 2735

1 118 ₴

Термометр для м'яса ThermoPro TP-10 (від -9 до +250°C) з виносним датчиком з нержавіючої сталі і таймером
Термометр для м'яса ThermoPro TP-10 (від -9 до +250°C) з виносним датчиком з нержавіючої сталі і таймеромНемає в наявності
1 118 ₴
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Одиниця виміру°С/°F
Максимальний діапазон вимірювань250
Мінімальний діапазон вимірювань-9
Похибка, +/-1
Принцип діїЕлектронний
Температурний дозвіл1
ТипТермометр
Тип візуалізаціїТекстово-цифровий
Загальні
Матеріал упаковкиКартон
ЖивленняБатарейки одноразові
УпаковкаКоробка
Термометр для мяса ThermoPro TP-10 (от -9 до +250°C) с выносным датчиком из нержавеющей стали Цифровой термометр ThermoPro TP-10 это профессиональный прибор предназначенный для приготовления мясных блюд различной степени прожарки. Благодаря термометру для мяса TP-10 Вы без особых усилий сможете приготовить мясо как в хорошем ресторане. Поскольку именно от температурного режима во многом зависит, насколько хорошо будет приготовлено блюдо, особенно это имеет значение для мясных блюд, кроме того, только при определённой температуре уничтожаются вредоносные бактерии. Переваги та особливості термометра для м'яса ThermoPro TP-10: Великий діапазон вимірюваних температур: від -9ºС до +250ºС Режими виміру: яловича вирізка, курча, яловичина, телятина, курка, свинина, домашня птиця, баранина і риба Режими налаштування ступінь підсмажування: встановлюєте температуру вручну, при якій термометр буде подавати звуковий та світловий сигнал Щуп з харчової нержавіючої сталі і армований провід, здатний витримати значні температурні перепади. Стійкий до рідин (можна вимірювати температуру у воді) Міцний пило-і вологозахищений корпус Світлова і звукова індикація Режим таймера Вибір одиниць виміру: ºЗ/ºF Простий, інтуїтивний інтерфейс Технічні характеристики: Діапазон вимірювання: -9ºС ~ +250ºС (від 16 до 482°F) Дискретність: 1 ºС Похибка: в діапазоні ±1ºС Одиниці виміру: ºЗ/ºF Робоча температура: від 0 до 40 ºС Робоча вологість: 10-90% Харчування: батарейка типу 2 батарейки типу ААА Довжина вимірювального зонда: 160 мм Діаметр вимірювального зонда: 6 мм Комплектація: Цифровий термометр ThermoPro TP-10 Фірмова коробка Технічний паспорт і інструкція Елементи живлення Вимірювальний зонд з нержавіючої сталі Гарантійний талон Гарантія: 6 місяців. Не поширюється на прилади мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище - Комплектація), без гарантійного талону.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 118 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner