Основні | |
---|---|
Виробник | Термолаб |
Країна виробник | Україна |
Тип | Прилади числа падіння |
Аналог приладу Журавльова УОП-01 призначений для визначення пористості хліба згідно ГОСТ 5669. Складається з обрізного циліндра, штовхача, калібрувального циліндра, встановленими на підставці, і ножа.
Процедура використання приладу Журавльова складається з декількох етапів. З допомогою калібрувального циліндра вирізають м'якуш. Потім штовхачем проштовхують вирізаний шматок у обрізний циліндр. Спеціальний ніж має 2 леза, відстань між якими дорівнює довжині обрізного циліндра. З допомогою ножа обрізають виступаючий з торців обрізного циліндра м'якуш. Обсяг вирізуваного м'якушки 27,8-27,9 см3. Шляхом вимірювання маси вирізаного шматка і підстановці її в формулу визначають пористість хліба.
Технічні характеристики:
Внутрішній діаметр калібрувального циліндра, мм |
30,1 ± 0,1 |
Довжина обрізного склянки, мм |
38,0 ± 0,1 |
Об'єм зразка м'якушки, який формується пристроєм, см3 |
26,9 - 27,9 |
Габаритні розміри склянки в зборі, мм |
169 х 50 х 51 |
Габаритні розміри ножа в зборі, мм |
189 х 42 х 11 |
Маса приладу, м |
320 |
Комплектація: підсткав з калібрувальним циліндром, відрізний циліндр, ніж для відрізання, інструкція з експлуатації.
- Ціна: 1 400 ₴