| Основні | |
|---|---|
| Виробник | AZ Instrument |
| Країна виробник | Китай |
| Одиниця виміру | °С/°F |
| Максимальний діапазон вимірювань | 280 |
| Мінімальний діапазон вимірювань | -40 |
| Похибка, +/- | 1 |
| Принцип дії | Інфрачервоний |
| Тип | Пірометр |
| Тип візуалізації | Текстово-цифровий |
| Користувальницькі характеристики | |
| Дискретність (ºC) | 0.1 ºC |
| Діапазон вимірювання (ºC) | -40 ~ 280 °C |
| Діапазон вимірювання (канал термопари, °С) | -40 ~ 200 °C |
| Клас | Професійний, Для харчових продуктів |
| Коефіцієнт візування (D:S) | 3:1 |
| Коефіцієнт емісії (ε) | фіксований, 0.97 |
| Країна виробництва | Китай |
| Країна реєстрації бренду | Тайвань |
| Тип термопари | зонд RTD |
| Точність (ºC) | ±1 ºC |
| Точність (канал термопари, °С) | ±0.5℃ |
| Цілевказувач | Відсутній |
Пірометр-термометр AZ-8838 HACCP – багатофункціональний цифровий портативний пристрій для вимірювання температури харчових продуктів.
Прилад поєднує два типи вимірювання температури:
1. Безконтактний – за допомогою інфрачервоного термометра вимірюється температура поверхні.
2. Контактний – за допомогою проникаючого зонда RTD вимірюється внутрішня температура продуктів.
Пірометр-термометр AZ-8838 має ергономічний дизайн і виконаний у формі пістолета для зручності використання. Пристрій оснащений великим РК-дисплеєм з підсвічуванням для відображення вимірюваних результатів.
Вбудований освітлювач для виділення області вимірювання і швидкий час реакції пристрою забезпечують точне вимірювання показань температури в небезпечній зоні.
Прилад особливо корисний при реалізації програми HACCP (Аналіз небезпеки та критична контрольна точка). НАССР є профілактичним підходом до безпечності харчових продуктів, який застосовується на всіх етапах виробництва і підготовки продуктів.
Пірометр-термометр AZ-8838 широко застосовують для моніторингу й контролю температури на різних етапах виробництва продукції в різноманітних галузях харчової промисловості (м'ясна, молочна, хлібопекарська, кондитерська, рибна, консервна тощо), під час приготування їжі в закладах громадського харчування, кафе, ресторанах або на домашній кухні.
Особливості й переваги пірометра-термометра AZ-8838
- Незамінний пристрій при дотриманні принципів HACCP для перевірки безпечності харчових продуктів.
- Швидке зняття показань температури в небезпечній зоні.
- Швидкий і точній годину реакції ІЧ термометра – 500 мс.
- Вбудована функція таймера.
- Вбудований освітлювач для виділення області вимірювання.
- Попередньо встановлено ІЧ-коефіцієнт випромінювання на рівні 0,97.
- Прилад поєднує 2 типи вимірювання температури – за допомогою інфрачервоного термометра та проникаючого зонда RTD.
- Можливість зміни одиниць вимірювання температури °C/°F.
- Функція утримування даних на дисплеї.
Технічні характеристики пірометра-термометра для харчових продуктів AZ-8838
| Діапазон вимірювання температури ІЧ термометра | -40 ~ 280 °C |
| Роздільна здатність ІЧ термометра | 0.1 °C, 0.1 °F |
| Точність вимірювання температури ІЧ термометра | < 0 °C (32 °F): ± 1 °C (2 °F) |
| Діапазон вимірювання температури зондом RTD | -40 ~ 200 °C |
| Роздільна здатність при вимірюванні зондом RTD | 0.1 °C, 0.1 °F |
| Точність вимірювання температури зондом RTD | < -5 °C (23 °F): ± 1 °C (2 °F) |
| Довжина зонда | 82 мм |
| Повторність ІЧ | ± 1 °C |
| Коефіцієнт емісії | 0,97 |
| Розмір РК-дисплея | 21х28 мм |
| Температура експлуатації пристрою | 0 ~ 50 °C |
| Допустима відносна вологість повітря під час експлуатації пристрою | вологість <80 % |
| Температура зберігання пристрою | -20 ~ 50 °C |
| Відносна вологість повітря при зберіганні пристрою | вологість <90 % |
| Габарити пристрою | 61.5х35.5х167 мм |
| Вага пристрою | приблизно 140 г |
| Джерело живлення | акумулятор 9 В 1 шт. |
Комплектація пірометра-термометра AZ-8838
- пірометр-термометр для харчових продуктів AZ-8838;
- джерело живлення;
- інструкція з експлуатації.
- Ціна: 6 000 ₴





