Кошик
614 відгуків
+380 (67) 189-65-46
м. Київ, вул. Новомостицька, Київ, Україна
Кошик
Термолаб

Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0..+250 °С)

Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0..+250 °С), фото 2Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0..+250 °С), фото 3Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0..+250 °С), фото 4Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0..+250 °С), фото 5
  • В наявності
  • Код: 2435

1 134 ₴

Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0..+250 °С)
Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0..+250 °С)В наявності
1 134 ₴
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
+380 (67) 189-65-46
Руслан, samborskyi_r@ukr.net
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Користувальницькі характеристики
МатеріалПластмаса
Ціна поділки1
СтанНове
Тип термометраЕлектронний (цифровий) зі щупом
Призначення термометраДля вимірювання температури їжі, Для духовий печі
Максимальна температура вимірювання (°C)250 град.
Матеріал щупаНержавіюча сталь
Точність вимірювання +/-1 град.
Одиниці вимірюванняФаренгейт °F, Цельсій °C
Кнопка перемикання шкали вимірюванняЄ

Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) є ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Річ у тім, що різні вироби з м'яса мають готуватися за суворо певної температури.

Причому першорядного значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, під час приготування ростебіфу або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса має мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того, кожне м'ясо чи то телятина, свинина, чи баранина має свою температуру готовності.

Під час запікання м'яса в духовці головне, щоб усередині шматок м'яса був добре пропечений. Усередині шматка м'яса або дичини можуть бути бактерії, які можуть зашкодити здоров'ю. За певної температури вони гинуть. Термометр для духовки показує температуру всередині камери, тоді як термометр для м'яса забезпечений щупом, який дасть змогу заміряти температуру саме всередині шматка м'яса або дичини.

Під час приготування м'ясної страви орієнтуватимемося на внутрішню температуру.

  • Яловичина, просмажена не до кінця, але цілком їстівна та соковита 60-62 °C.
  • Добре просмажена яловичина 76 °C.
  • Баранина 80-84 °C.
  • Свинина 82-85 °C.
  • Птах 93 — 96 °C.

Під час запікання м'яса так само важливо не перетримати його в духовій шафі, інакше м'ясо вийде пересушеним і несмачним.

Особливості та переваги бездротового термометра для м'яса CVMH-G353:

  1. Дистанція роботи з приладом до 30 м. Прилад складається з приймача сигналу (зовні скидається на рацію) і станції, до якої приєднується щуп із харчової неіржавкої сталі. Щуп занурюється в м'ясо, а оператор (людина з приймачем) може бути, наприклад, в іншому приміщенні, на відстані до 30 м від станції термометра. Завдяки термометру YB414-SZ відпадає потреба постійно перебувати з продуктом, що готується, позаяк Ви можете в будь-який момент дізнатися його температуру, а отже, і ступінь готовності. 
  2. Режими вимірювання: яловичина, баранина, телятина, гамбургер, свинина, індичка, курка, риба.
  3. Режими настроювання ступінь просмаження: добре просмажене, середньопросмажене, сировате (до згортання крові), погано просмажене (з кров'ю)
  4. Наявність таймера зі звуковим сигналом
  5. Звукова сигналізація у разі досягнення виставленої температури
  6. Щуп із харчової неіржавкої сталі й армований дріт, здатний витримати великі температурні перепади. Стійкий до рідин (можна вимірювати температуру у воді)

Технічні характеристики:

  1. Діапазон вимірювання температури: 0..+250 °С
  2. Похибка вимірювань: ± 1 °С
  3. Діапазон таймера: 99 хв. 59 сек
  4. Одиниця виміру: C/F
  5. Робоча відстань: до 30 м
  6. Довжина зонда: прибл. 108 см
  7. Живлення: 4 × 1.5 В ААА
  8. Маса: прибл. 135 г

Комплектація: бездротовий термометр для м'яса YB414-SZ, щупова термопара, базова станція. комплект елементів живлення, інструкція з експлуатації англійською.

Гарантія: 6 місяців. Не поширюється на прилади, що мають механічні пошкодження, термопару, неповну комплектацію (дивитися вище — Комплектація).

Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 134 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner