Двоканальний бездротовий термометр ThermoPro TP-22 (0 ..+300 °С; до 100 м) зі щупом для приготування їжі
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Thermoprobe |
Країна виробник | Китай |
Одиниця виміру | °С/°F |
Максимальний діапазон вимірювань | 300 |
Похибка, +/- | 1 |
Принцип дії | Електронний |
Температурний дозвіл | 1 |
Тип візуалізації | Текстово-цифровий |
Загальні | |
Матеріал упаковки | Картон |
Живлення | Батарейки одноразові |
Упаковка | Коробка |
Користувацькі характеристики | |
Маса | 0.18 г |
Тип | Бездротовий |
Двоканальний бездротовий термометр ThermoPro TP-22 (0 ..+300 °С; до 100 м) зі щупом для приготування їжі
Стать настоящим шеф поваром без особых усилий вполне реальная мечта с беспроводным термометром для приготовления пищи, приготовьте блюда в соответствии с вашими вкусами, порадуйте своих близких. Почему именно с этим устройством, вы сможете достичь вершин в искусстве приготовления пищи? Поскольку именно от температурного режима во многом зависит, насколько хорошо будет приготовлено блюдо, особенно это имеет значение для мясных блюд, кроме того, только при определённой температуре уничтожаются вредоносные бактерии.
Особенности и преимущества беспроводного термометра для мяса ThermoPro TP-22:
Дистанция работы с прибором до 100 м. Прибор состоит из приёмника сигнала (внешне напоминает рацию) и станции к которой присоединяется щуп из пищевой нержавеющей стали. Щуп погружается в мясо, а оператор (человек с приёмником) может находится к примеру в другом помещении, на расстоянии до 100 м от станции термометра. Благодаря термометру ThermoPro TP-22 отпадает необходимость постоянно находится с готовящимся продуктом, так как Вы можете в любой момент узнать его температура, а следовательно и степень готовности.
Режими виміру: яловича вирізка, курча, яловичина, телятина, курка, свинина, домашня птиця, баранина і риба
Режими налаштування ступінь підсмажування: добре просмажене, середньо просмажене, сыроватое (до згортання крові), погано просмажене (з кров'ю)
Конструкція наконечника зонда STEP-DOWN; Зонд і провід можуть витримувати до 716 ° F (380 ° C)
Можна самостійно програмувати температуру
Наявність таймер з звуковим сигналом. Налаштування таймера і температури зберігаються при відключенні живлення
Звукова сигналізація при досягненні виставленої температури
Щуп з харчової нержавіючої сталі і армований провід, здатний витримати значні температурні перепади. Стійкий до рідин (можна вимірювати температуру у воді)
Автоматичне відключення передавача якщо температура нижче 50 ° C (122 ° F) протягом 120 хвилин
Індикатор низького заряду батареї для передавача / приймача
Технічні характеристики:
Діапазон вимірювання: від 0 до +300 °С
Дистанція прийому сигналу: до 100 м (на відкритому повітрі)
Похибка: +/- 1 °С
Дискретність: 1°
Режими: яловича вирізка, курча, яловичина, телятина, курка, свинина, домашня птиця, баранина і риба
Смакові налаштування: добре просмажене, середньо просмажене, сыроватое (до згортання крові), погано просмажене (з кров'ю)
Одиниці виміру: °С/°F
Таймер: Так
Звуковий сигнал: Так
Харчування: 4 х ААА 1,5 V
Провід: армований, стійкий до високих і низьких температур, вологи
Довжина щупа: 230 мм
Матеріал щупа: харчова нержавіюча сталь
Вага: 180 г
Комплектація:
Бездротовий термометр зі щупом для приготування їжі ThermoPro TP-22
Приймач сигналу
Щуп з армованим проводом - 2 шт
Комплект батарейок
Інструкція
Коробка
Гарантійний талон
Гарантія: 6 місяців. Не поширюється на прилади мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище - Комплектація), без гарантійного талону.
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 440 ₴